Zet concrete stappen richting een duurzame bedrijfsvoering
Elektrificeer jouw wagenpark met de juiste laadoplossing

Het vinden van de juiste laadoplossing kan als een complexe uitdaging voelen. Welk vermogen heb ik nodig? Hoeveel laders moet ik plaatsen? En voldoet mijn netaansluiting wel?  NXT Mobility is jouw onafhankelijke partner en begeleidt je door het hele proces. Met deskundig advies en een breed assortiment aan laadoplossingen en slimme software hebben wij voor ieder laadvraagstuk een oplossing. 

Direct contact
Hoe ziet het proces eruit?

 1. Persoonlijke kennismaking 
  Een snellaadoplossing is maatwerk en een specialisme. Één van onze adviseurs komt persoonlijk langs voor een kennismaking.
 2. Wagenparkanalyse, energiebalans en locatieontwerp
  Onze adviseur maakt een wagenparkanalyse van de huidige en gewenste situatie. Vervolgens maken we een totale inventarisatie van de energiebehoeften- en voorzieningen op de locatie en een locatieontwerp voor de benodigde laadinfrastructuur.
 3. Aanbieding op maat
  Na het adviesgesprek ontvang je een op maat gemaakte aanbieding voor een toekomstbestendige snellaadoplossing.
 4. Levering en installatie
  Wij ontzorgen je volledig met de realisatie van jouw laadoplossing, van locatieontwerp tot levering en installatie.
 5. Beheer en onderhoud
  NXT biedt onderhoudspakketten op maat voor het beheer en technisch onderhoud van jouw snellaadoplossing.

Bestemmingsladen

Snelladen

Snelladen bij netcongestie
Bekijk onze snellaadoplossingen met accubuffering:

Klant aan het woord: Millenaar en van Schaik Transport
Werken aan de weg met 0% emissie door tijdelijk laadplein

NXT Mobility realiseert laadoplossing voor elektrische vrachtwagens van Millenaar en van Schaik Transport

Met maar liefst 13 elektrische vrachtwagens heeft Millenaar en van Schaik Transport op dit moment het grootste aantal elektrische vrachtwagens rijden in de wegenbouw. Het merendeel daarvan wordt ingezet voor een wegverbreding bij Apeldoorn, waar de werkzaamheden emissieloos worden uitgevoerd. In samenwerking met NXT Mobility en installateur Batenburg is een tijdelijk laadplein gerealiseerd voor het opladen van de duurzame wagens.

Lees meer
Klant aan het woord: Vrijbloed Transport
Elektrische trucks van Vrijbloed Transport opgeladen met de laadoplossingen van NXT Mobility

Inmiddels rijden er al tien volledig elektrische trucks rond: Vrijbloed Transport uit het Noord-Hollandse Haarlem is namelijk volop aan het elektrificerenHet transportbedrijf is koploper in emissievrij transportNXT Mobility heeft laadoplossingen geleverd voor het elektrische wagenpark van Vrijbloed Transport. 

Lees meer
NXT wagenparkadvies

Voordat de overstap wordt gemaakt naar zero-emissie transport is het van essentieel belang om vooraf de behoefte in kaart te brengen. NXT Mobility biedt jou hierbij de helpende hand met onafhankelijk wagenparkadvies.

Bij het wagenparkadvies kijken we in eerste plaats naar het huidige wagenpark; welke wagens rijden er rond? Welk type wagens zijn dit? En hoe worden deze ingezet? Aan de hand van deze vragen maken we de opties om het wagenpark te verduurzamen inzichtelijk. Vervolgens maken we een totale inventarisatie van de energiebehoefte en -voorzieningen op de locatie.

Het resultaat is een toekomstbestendig en onafhankelijk advies over welke oplossingen er mogelijk zijn om het wagenpark en de energievoorziening te verduurzamen, zowel op financieel- als milieugebied.

Meer weten?
NXT HBE

Met het gebruik van elektriciteit voor wegtransport kunnen Hernieuwbare Brandstof Eenheden (HBE’s) worden gegenereerd. Een HBE is een door de overheid uitgegeven bewijsstuk om aan te tonen dat er wordt voldaan aan het verplichte aandeel hernieuwbare energie.

Een HBE staat gelijk aan 1 gigajoule aan hernieuwbare energie en kan worden verhandeld voor een waarde die wordt bepaald op de HBE-markt. Voorheen hadden alleen producenten van biobrandstof de mogelijkheid om HBE’s te genereren, maar door het overheidsvoornemen om elektrisch rijden te stimuleren kan ook jij HBE’s genereren en hier de business case voor jouw elektrische voertuig(en) mee versterken!

Het genereren van HBE’s is onderhevig aan complexe regelgeving, administratie en certificeringen. NXT Mobility helpt jou bij het aanvragen en verhandelen van HBE’s.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 088 – 472 04 72

* geeft vereiste velden aan

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 04 72

* geeft vereiste velden aan
Direct contact