NXT Charge Oostzaan open!

Van 14 juni t/m 20 juni gratis snelladen

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft de NXT snelladers op haar Argos tankstation aan de Westeinde 12 in Oostzaan in gebruik genomen. De opkomst van elektrisch vervoer is niet meer te stoppen. Daarmee neemt de behoefte aan snelladers enorm toe. Met deze 180 kilowatt sterke snelladers kunnen elektrische voertuigen binnen 15 minuten tot 200 kilometer bereik bijladen. De snelladers kunnen twee voertuigen tegelijk opladen en verdeelt hierbij het vermogen over de voertuigen. De locatie is tevens geschikt voor het opladen van vrachtwagens. De meeste gangbare laadpassen worden geaccepteerd op de NXT Charge locatie, waaronder de NXT Mobility Card.

Spectaculaire openingsactie

Om de opening van NXT Charge Oostzaan te vieren, én om de omgeving kennis te laten maken met het merk NXT, kunnen elektrische auto’s van maandag 14 juni tot en met zondag 20 juni kosteloos laden. Na de actie hanteert NXT Charge Oostzaan blijvend scherpe prijzen.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van maandag 14 juni 2021 tot en met zondag 21 juni 2021.
  • Het gratis snelladen is uitsluitend geldig op het hierboven genoemde NXT Charge station in Oostzaan.
  • GP Groot behoudt zich het recht voor om de actie en de voorwaarden te allen tijde en zonder gevolgen te wijzigen en/of te annuleren.
  • Alle informatie verstrekt op het drukwerk en de website zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten.