Energy hubs

Ontdek meer

Hét tankstation van de toekomst

NXT Energy Hubs maken de energietransitie lokaal mogelijk

 

Door de uitdagingen op het gebied van milieu en klimaat groeit de vraag naar duurzame mobiliteit. Er zijn goede alternatieven voor benzine en diesel beschikbaar, maar de verkrijgbaarheid ervan is nog niet optimaal. Met NXT Energy Hubs vergroten we de verkrijgbaarheid van duurzame brandstoffen. Naast traditionele brandstoffen, zoals diesel en benzine, bieden we op onze tankstations minder milieu- en klimaatbelastende energieproducten aan, zoals LNG, HVO (Neste MY Renewable Diesel) en snellaadoplossingen met groene stroom. Begin 2022 openen we bovendien onze eerste waterstofinstallatie.

Een duurzaam tankstation

Door de toepassing van zonnepanelen, energiezuinige installaties en LED verlichting voorziet een NXT Energy Hub in de energiebehoefte.

Ook de aankleding van de locatie speelt een belangrijke rol. De futuristische inrichting van een NXT Energy Hub wordt omringd door een groene schil. De onderhoudsvriendelijke groene beplanting, het hekwerk van Cortenstaal, zwerfkeien en de karakteristieke boom dragen bij aan de herkenbaarheid en duurzame uitstraling. Het door de luifels opgevangen hemelwater komt via de luifelkolommen in de naastgelegen waterbufferingsvoorziening terecht, van waaruit het kan infiltreren in de bodem.

Een futuristisch tankstation

De unieke, futuristische luifel is het visitekaartje van elke NXT-locatie. Door de technisch vernuftige constructie van staal, het hoogwaardige doek en de blauwe LED verlichting, is de luifel herkenbaar en onderscheidend.

Door de modulaire opbouw van de luifels is een NXT-locatie schaalbaar en eenvoudig uit te breiden. Dit is een voordeel voor groeilocaties.

Een totaalconcept

NXT is een kant-en-klaar merkconcept dat tot in detail is ontworpen; van de luifel tot de branding, en van de blauwe verlichting tot de routing op het station.

Bijzonder aan NXT is dat de merkbeleving, architectuur en functionaliteit vanaf het eerste moment even belangrijk en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit heeft geresulteerd in een luifel die zo herkenbaar en onderscheidend is dat er geen extra logo’s nodig zijn om een NXT-locatie te herkennen.

NXT Charge

NXT Charge is een plug & play snellaadconcept voor elektrische voertuigen. Gebruikers van elektrische voertuigen kunnen hun voertuig opladen met laadsnelheden tot 500 kilometer actieradius in 15 minuten. NXT Charge kan standalone worden gerealiseerd of als onderdeel van een andere locatie, zoals een tankstation, hotel, restaurant of winkelcentrum.

NXT Charge levert 100% uit zon, wind en biomassa gewonnen groene stroom uit Nederland.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact

Altijd maatwerk

Door ons brede aanbod van minder milieu- en klimaatbelastende brandstoffen en energieproducten kan elke NXT Energy Hub worden aangepast aan de vraag van de omgeving; vandaag, morgen en in de toekomst!

Meer weten over de verschillende brandstoffen en energieproducten?

Lees verder

Partner worden?

Maak kennis met NXT! Wij zijn continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen en locaties voor NXT Energy Hubs.

Neem contact met ons op

De mobiliteitskaart van de toekomst

Duurzaam zakelijk tanken en laden? Kies dan voor onze NXT Mobility Card, de mobiliteitskaart van de toekomst!

Vind een Energie station bij jou in de buurt