Elektrische trucks van Vrijbloed Transport opgeladen met de laadoplossingen van NXT Mobility

Inmiddels rijden er al tien volledig elektrische trucks rond: Vrijbloed Transport uit het Noord-Hollandse Haarlem is namelijk volop aan het elektrificerenHet transportbedrijf is koploper in emissievrij transportNXT Mobility heeft laadoplossingen geleverd voor het elektrische wagenpark van Vrijbloed Transport. 

NXT Mobility heeft op twee standplaatsen van Vrijbloed Transport  laadpleinen voor de elektrische trucks gerealiseerdNaast een slim laadplein van 22 kW Alfen laders voor het nachtelijk opladen van de vrachtwagens zijn ook meerdere 180 kW ABB snelladers geplaatst voor het tussentijds opladen van de voertuigen. De laders zijn gekoppeld aan het laadpaalbeheersysteem van NXT Mobility. Hierdoor heeft  Vrijbloed Transport inzicht in het verbruik, de technische toestand van het laadplein en kan de laadkosten verrekenen met bijvoorbeeld collega-transporteurs.

Onze laadoplossing bij Vrijbloed Transport op het terrein

Voor het laden op eigen standplaatsen en onderweg maakt Vrijbloed Transport gebruik van de laadpassen van NXT Mobility. Met de laadpas kan voordelig worden geladen op openbare NXT snellaadlocaties en daarnaast op 300.000 aangesloten laadlocaties in Europa. En met een dekkingsgraad van 99% in Nederland, is er altijd wel een oplaadpunt in de buurt voor de kenmerkende groene Vrijbloed voertuigen. 

Meer weten over onze laadoplossingen?