Deskundig, toekomstbestendig en onafhankelijk advies

Overweeg je om met jouw wagenpark de overstap te maken naar zero-emissie? Wij begrijpen als geen ander dat er veel op je af komt;  welke voertuigen kan ik elektrificeren, wanneer is het juiste moment, hoeveel netcapaciteit heb ik nog over en wat voor laadinfrastructuur moet ik hiervoor aanleggen? NXT Mobility begeleidt je in het hele proces. Voor ieder vraagstuk bieden wij toekomstbestendig en onafhankelijk advies.

Direct contact

Elektrificatie wagenpark

Het elektrificeren van het wagenpark heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar biedt ook financiële voordelen voor bedrijven. Een duurzaam en groen wagenpark draagt bij aan een positief imago en leidt tot kostenbesparingen op de lange termijn. Zo worden kosten bespaard op onderhoud, brandstof en in de toekomst op de vrachtwagenheffing. Daarnaast biedt de overheid subsidiemogelijkheden aan voor de elektrificatie van voertuigen en de benodigde laadinfrastructuur.

Voordat de overstap wordt gemaakt naar zero-emissie transport is het van essentieel belang om vooraf de behoefte in kaart te brengen. NXT Mobility biedt jou hierbij de helpende hand met onafhankelijk advies. Elk advies is een concreet plan dat gefaseerd uitgevoerd kan worden.

Direct contact

Inspiratie, advies of even snel een antwoord nodig?

De onderdelen van een wagenparkadvies

Het NXT wagenparkadvies is een totaalpakket dat bestaat uit twee onderdelen: allereerst een kennismaking waarbij we de huidige situatie en randvoorwaarden doornemen. Dit betekent dat we kijken naar hoeveel wagens er zijn, om welk type wagen het gaat, waarvoor ze ingezet worden en waar op het terrein geparkeerd wordt.

Vervolgens maken we een totale inventarisatie van de energiebehoeften- en voorzieningen op de locatie. Hierbij schetsen we een tijdlijn en een locatieontwerp voor de benodigde laadinfrastructuur. Daarbij kijken we naar de beschikbare netaansluiting en of er verdere maatregelen nodig zijn om de laadinfrastructuur te realiseren.

Meer informatie
Het resultaat van een wagenparkadvies

Het resultaat is een toekomstbestendig en onafhankelijk advies bestaande uit:

  • Advies over de mogelijkheden voor het verduurzamen van jouw wagenpark
  • Advies voor het realiseren van voldoende laadinfrastructuur
  • Advies om de laadinfrastructuur optimaal in te zetten
  • Advies over subsidiemogelijkheden

Wij helpen je graag verder.

Meer weten over het wagenparkadvies?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 088 – 472 04 72

* geeft vereiste velden aan

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 04 72

* geeft vereiste velden aan
Direct contact