Deskundig, toekomstbestendig en onafhankelijk advies

Overweeg je om met jouw wagenpark de overstap te maken naar zero-emissie? Wij begrijpen als geen ander dat er veel op je af komt; welke voertuigen kan ik elektrificeren, wanneer is het juiste moment en wat voor infrastructuur moet ik hiervoor aanleggen? NXT Mobility begeleidt je in het hele proces. Voor ieder vraagstuk bieden wij toekomstbestendig en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Elektrificatie wagenpark

Het elektrificeren van het wagenpark heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar biedt ook financiële voordelen voor bedrijven. Een duurzaam en groen wagenpark draagt bij aan een positief imago en leidt tot kostenbesparingen op de lange termijn, zoals goedkoper onderhoud en lagere brandstofkosten. Om een elektrisch wagenpark goed te beheren, zijn er echter wel uitdagingen, zoals voldoende laadinfrastructuur en een efficiënte planning.

Direct contact

Inspiratie, advies of even snel een antwoord nodig?

NXT wagenparkadvies

Voordat de overstap wordt gemaakt naar zero-emissie transport is het van essentieel belang om vooraf de behoefte in kaart te brengen. NXT Mobility biedt jou hierbij de helpende hand met onafhankelijk wagenparkadvies.

Bij het wagenparkadvies kijken we in eerste plaats naar het huidige wagenpark; welke wagens rijden er rond? Welk type wagens zijn dit? En hoe worden deze ingezet? Aan de hand van deze vragen maken we de opties om het wagenpark te verduurzamen inzichtelijk. Vervolgens maken we een totale inventarisatie van de energiebehoefte en -voorzieningen op de locatie.

Het resultaat is een toekomstbestendig en onafhankelijk advies over welke oplossingen er mogelijk zijn om het wagenpark en de energievoorziening te verduurzamen, zowel op financieel- als milieugebied. Elk advies is een concreet plan, dat gefaseerd uitgevoerd kan worden.

Vrijblijvend advies
De onderdelen van een wagenparkadvies

Het wagenparkadvies dat we geven bestaat uit twee delen: allereerst analyseren we het wagenpark. Dit betekent dat we kijken naar hoeveel wagens er zijn, welk type wagens het zijn en waarvoor ze ingezet worden. Uit deze analyse volgen er verschillende opties om het wagenpark te verduurzamen. Vervolgens maken we een totale inventarisatie van de energiebehoeften- en voorzieningen op de locatie. Hierbij schetsen we een tijdlijn voor de benodigde laadinfrastructuur. Daarbij kijken we naar de beschikbare netaansluiting en of er verdere maatregelen nodig zijn om de laadinfrastructuur te realiseren. Het resultaat is een toekomstbestendig en onafhankelijk advies.

 

Meer informatie
Het resultaat van een wagenparkadvies

Het advies door NXT Mobility is een totaalpakket. In het advies worden oplossingen meegenomen die beschikbaar zijn bij verschillende aanbieders.

  • Advies over de mogelijkheden voor het verduurzamen van jouw wagenpark
  • Advies voor het realiseren van voldoende laadinfrastructuur
  • Advies om uw laadinfrastructuur optimaal in te zetten

Wij helpen je graag verder.

Meer weten over het wagenparkadvies?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 088 – 472 04 72

* geeft vereiste velden aan

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 04 72

* geeft vereiste velden aan
Direct contact