Benut jouw laadoplossingen maximaal
Ontdek onze laaddiensten

NXT Mobility helpt jou het maximale uit je snellaadoplossingen te halen met behulp van onze aanvullende laaddiensten. NXT Charge Management helpt jou efficiënt je laadoplossingen te beheren en laadkosten van derden te verrekenen. Met het Energie Management Systeem voorkom je overbelasting van het elektriciteitsnetwerk en haal je het maximale uit jouw bestaande netwerkaansluitingen. Ook bieden wij advies en ondersteuning in de complexe markt van Hernieuwbare Brandstof Eenheden (HBE’s).

NXT Charge Management

Laadvoorzieningen kunnen, naast gebruik voor eigen jouw eigen wagenpark, ook een bron van inkomsten zijn. Met NXT Charge Management kun je jouw laadoplossingen beheren en laadkosten verrekenen met derden.

  • Automatische verrekening met gasten, werkgevers, opdrachtgevers, eigen onderneming of de leasemaatschappij.
  • Vrijheid om een eigen tarief in te stillen
  • Online inzicht in laadsessies en facturen
  • 24/7 support

NXT Charge

NXT Charge is een snelgroeiend netwerk van openbare, hoogvermogen snellaadlocaties in heel Nederland. De locaties zijn gemakkelijk te herkennen aan de iconische NXT-luifel.

  • NXT Charge richt zich, naast personen voertuigen, specifiek op laadfaciliteiten voor elektrische bestel- en vrachtwagens.
  • Ultrasnel laden met snelladers tot 360kW vermogen.
  • Profiteer als zakelijke (groot)verbruiker van aantrekkelijke kortingen.

We zijn continu op zoek naar nieuwe locaties om onze klanten zo goed mogelijk in hun laadbehoeften te voorzien. Nog geen NXT Charge locatie bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op!

NXT Energie Management Systeem

Er is sprake van netcongestie als de vraag naar transport van elektriciteit (zowel bij de aanbieder als de afnemer) groter is dan de transportcapaciteit van het net. Door gebruik te maken van een Energie Management Systeem (EMS) kunt u overbelasting van het elektriciteitsnetwerk voorkomen.

NXT Mobility biedt in samenwerking met Maxem Energy Solutions de oplossing om het energiehuishouden van uw bedrijfslocatie te managen en de maximale capaciteit uit uw bestaande netaansluitingen te halen. Met het Energie Management Systeem van Maxem beheert u uw laadpunten, zonne-energie, stationaire opslag en netaansluiting vanuit één software platform.

NXT HBE

Met het gebruik van elektriciteit voor wegtransport kunnen Hernieuwbare Brandstof Eenheden (HBE’s) worden opgewekt. Een HBE is een door de overheid ontwikkeld bewijsstuk om aan te tonen dat er wordt voldaan aan het verplichte aandeel hernieuwbare energie. Een HBE staat gelijk aan 1 gigajoule aan hernieuwbare energie en kan worden verhandeld voor een waarde die wordt bepaald op de HBE-markt. Tot op heden hebben alleen producenten van biobrandstof de mogelijkheid gehad om HBE’s te genereren, maar sinds de markt voor elektrische voertuigen op gang is gekomen kan ook jij HBE’s genereren en hier de business case voor jouw elektrische voertuig(en) mee versterken!

Het aanvragen van HBE’s is onderhevig aan complexe regelgeving, administratie en certificeringen. NXT Mobility helpt jou met het aanvragen en verhandelen van HBE’s.

Wij helpen je graag verder.

Vrijblijvend adviesgesprek over laaddiensten?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 088 – 472 04 72

* geeft vereiste velden aan

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 04 72

* geeft vereiste velden aan
Direct contact