NXT Mobility presenteert de NXT Chargepost op de Zero Emission | Ecomobiel beurs in de Brabanthallen, kom langs!

Op 10, 11 en 12 oktober 2023 wordt de 14de editie van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel weer georganiseerd. Tijdens deze beurs, die plaatsvindt in de Nationale Energie week, worden er praktische oplossingen gepresenteerd om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk hierbij aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix van je bedrijf samen te stellen of om het wagenpark slimmer te organiseren. NXT Mobility vertelt je hier graag alles over!

Maak kennis met de innovatieve NXT ChargePost

De energietransitie is in volle gang, de verkoop van elektrische voertuigen neemt steeds verder toe en daarmee ook de vraag naar nieuwe snellaadlocaties. Op veel locaties kan helaas nog niet aan deze wens voldaan worden, vanwege de beperkte capaciteit van het stroomnet. NXT Mobility heeft de perfecte oplossing hiervoor: de NXT ChargePost!

De NXT ChargePost onderscheidt zich van andere laadpalen door zijn vermogen om een uitzonderlijk hoog laadvermogen te leveren zonder concessies te doen aan de stabiliteit van het elektriciteitsnetwerk. Met behulp van accubuffering maakt de NXT ChargePost snelladen tot 320 kW op elke locatie mogelijk, zelfs bij een beperkte capaciteit op het stroomnet (netcongestie). De NXT ChargePost kan daarnaast ook gebruikt worden als energieopslag voor lokaal opgewekte elektriciteit. Je kunt dus eigen wind- of zonne-energie opslaan in een ChargePost om er later weer elektrische voertuigen ultrasnel mee op te laden.

Nieuwsgierig naar de NXT ChargePost, een van onze andere laadoplossingen of ons wagenparkadvies? Bezoek ons op de Zero Emissie | Ecomobiel beurs en bekijk de demo. Je kunt ons vinden op stand 06.C057.

Tickets

Zero Emission | Ecomobiel is alleen toegankelijk voor professionals. Kaarten zijn tot 6 oktober gratis, daarna kost een toegangskaart 50,-. Vraag hier een gratis ticket aan: Zero Emission | Ecomobiel 2023.

 

Openingstijden:

Dinsdag 10 oktober: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 11 oktober: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 12 oktober: 10:00 – 17:00 uur

 

Locatie:

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

 

Meer informatie

Geen tijd om naar de beurs te komen, maar wil je wel meer informatie over de NXT ChargePost of een van onze andere laadoplossingen? Neem dan contact met ons op via: info@nxtmobility.nl of (088) 472 04 72.

Nieuwsgierig naar onze laadoplossingen?

Bezoek ons tijdens de Zero Emission | Ecomobiel beurs of neem direct contact met ons op!