DRACHTEN – Aan de Noorderend 13 in Drachten is NXT Energy Hub Drachten geopend. Met dit nieuwe, futuristisch ogende tankstation zet NXT Mobility in op duurzame mobiliteit. Om de opening van NXT Energy Hub Drachten te vieren, vindt van maandag 12 juni tot en met zondag 18 juni een openingsactie plaats.

Het door GP Groot ontwikkelde NXT Mobility is hét totaalconcept voor duurzame mobiliteit. De nieuwe NXT Energy Hub heeft dan ook een duurzaam karakter. Dit komt onder andere tot uiting in de aangeboden brandstoffen en de aanwezigheid van een snellader. Verder voorziet het station in de eigen energiebehoefte door de toepassing van zonnepanelen.

Tanken én laden
NXT Energy Hub Drachten biedt zowel reguliere als minder milieu- en klimaatbelastende brandstoffen aan. Automobilisten kunnen er terecht voor de duurzame HVO-dieselvariant Neste MY Renewable Diesel™, Euro 95 (E10), Euro 98 (E5) en standaard diesel. Ook staat er een NXT ChargePost snellader met accubuffering voor elektrische auto’s. Zo kunnen klanten 24 uur, 7 dagen per week tanken en laden.

Spectaculaire openingsactie
Om de opening van NXT Energy Hub Drachten te vieren én de omgeving kennis te laten maken met merk NXT, ontvangt elke klant van maandag 12 juni tot en met zondag 18 juni aanstaande 25 cent korting op elke getankte liter brandstof. De korting geldt ten opzichte van de landelijke adviesprijs.