HEERHUGOWAARD – Bij de entree van bedrijventerrein De Vaandel is NXT Energy Hub De Vaandel geopend. Met dit nieuwe, futuristisch ogende tankstation vergroot NXT Mobility de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen. Om de opening van het tankstation te vieren, vindt van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari een openingsactie plaats.

Het door GP Groot ontwikkelde NXT Mobility is hét totaalconcept voor duurzame mobiliteit. De nieuwe NXT Energy Hub past perfect op het duurzame en toekomstbestendige bedrijventerrein De Vaandel. Het station heeft een duurzaam karakter. Dit komt onder andere tot uiting in de aangeboden brandstoffen en het feit dat het station door de toepassing van zonnepanelen in de eigen energiebehoefte voorziet. Van de bouw van NXT Energy Hub De Vaandel is een animatie gemaakt. Bekijk de video hier.

Duurzame mobiliteit
NXT Energy Hub De Vaandel biedt zowel reguliere als minder milieu- en klimaatbelastende brandstoffen aan. Automobilisten kunnen in eerste instantie terecht voor de duurzame HVO-dieselvariant Neste MY Renewable Diesel™, Euro 95 (E10), Euro 98 (E5) en diesel. In het voorjaar worden er ook snelladers voor elektrische auto’s geplaatst.

Spectaculaire openingsactie
Om de opening van NXT Energy Hub De Vaandel te vieren, én om de omgeving kennis te laten maken met het merk NXT, ontvangt elke klant van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari aanstaande 25 cent korting op elke getankte liter brandstof. De korting geldt ten opzichte van de landelijke adviesprijs.