Deskundig, toekomstbestendig en onafhankelijk advies

Overweeg je om met jouw wagenpark de overstap te maken naar zero-emissie? Wij begrijpen als geen ander dat er veel op je af komt; welke voertuigen kan ik elektrificeren, wanneer is het juiste moment en wat voor infrastructuur moet ik hiervoor aanleggen? NXT Mobility begeleidt je in het hele proces. Voor ieder vraagstuk bieden wij toekomstbestendig en onafhankelijk advies. Daarnaast kunnen wij je ondersteunen in de complexe materie van Hernieuwbare Brandstof Eenheden (HBE’s).

Meer weten?
NXT wagenparkadvies

Voordat de overstap wordt gemaakt naar zero-emissie transport is het van essentieel belang om vooraf de behoefte in kaart te brengen. NXT Mobility biedt jou hierbij de helpende hand met onafhankelijk wagenparkadvies.

Bij het wagenparkadvies kijken we in eerste plaats naar het huidige wagenpark; welke wagens rijden er rond? Welk type wagens zijn dit? En hoe worden deze ingezet? Aan de hand van deze vragen maken we de opties om het wagenpark te verduurzamen inzichtelijk. Vervolgens maken we een totale inventarisatie van de energiebehoefte en -voorzieningen op de locatie.

Het resultaat is een toekomstbestendig en onafhankelijk advies over welke oplossingen er mogelijk zijn om het wagenpark en de energievoorziening te verduurzamen, zowel op financieel- als milieugebied.

Meer weten?
NXT HBE

Met het gebruik van elektriciteit voor wegtransport kunnen Hernieuwbare Brandstof Eenheden (HBE’s) worden gegenereerd. Een HBE is een door de overheid uitgegeven bewijsstuk om aan te tonen dat er wordt voldaan aan het verplichte aandeel hernieuwbare energie.

Een HBE staat gelijk aan 1 gigajoule aan hernieuwbare energie en kan worden verhandeld voor een waarde die wordt bepaald op de HBE-markt. Voorheen hadden alleen producenten van biobrandstof de mogelijkheid om HBE’s te genereren, maar door het overheidsvoornemen om elektrisch rijden te stimuleren kan ook jij HBE’s genereren en hier de business case voor jouw elektrische voertuig(en) mee versterken!

Het genereren van HBE’s is onderhevig aan complexe regelgeving, administratie en certificeringen. NXT Mobility helpt jou bij het aanvragen en verhandelen van HBE’s.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Meer weten over wagenparkadvies of ondersteuning bij het genereren en verhandelen van HBE’s?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 088 – 472 04 72

* geeft vereiste velden aan

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 04 72

* geeft vereiste velden aan
Direct contact