Samen op weg naar duurzame mobiliteit

Persoonlijk advies
Ontdek meer

Klimaatverandering, de stikstofproblematiek en zorgen over de luchtkwaliteit maken het steeds duidelijker dat we onze manier van leven en zakendoen moeten veranderen. NXT Mobility is een totaalconcept om mobiliteit te verduurzamen. Wij bieden klimaatneutrale mobiliteitspassen en laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

NXT Mobiliteitspassen

Met de NXT Mobility Card ben je klaar voor de toekomst. Je tankt en laadt bij meer dan 450 tanklocaties en 200.000 laadlocaties. Als NXT Mobility Card-houder ontvang je jaarlijks een gecertificeerde CO2-rapportage en advies over hoe je op een kostenefficiënte manier jouw mobiliteit kunt verduurzamen.

Bekijk ze hier

NXT Laadoplossingen

NXT Mobility biedt oplossingen voor het laden van elektrische voertuigen, zowel voor thuis als op het werk. Wij zijn dealer van de kwaliteitsmerken ABB en Alfen. Het kiezen van een passend laadpunt is maatwerk en onder meer afhankelijk van het type voertuig(en), de aanwezige netaansluiting en jouw persoonlijke wensen. Wij adviseren je graag!

Bekijk hier meer

NXT Energy Hubs

Door uitdagingen op het gebied van milieu en klimaat groeit de vraag naar minder belastende mobiliteit. Er zijn goede alternatieven voor benzine en diesel beschikbaar, maar de verkrijgbaarheid is nog niet optimaal. Met NXT Energy Hubs, het tankstation van de toekomst, bieden wij nu al minder milieu- en klimaatbelastende brandstoffen en energieproducten aan. Wij vergroten de verkrijgbaarheid van duurzamere brandstoffen en maken lokaal de energietransitie mogelijk.

Hét tankstation van de toekomst

Lees meer over onze Energy Hubs