Transparant zijn over duurzaamheid

Ontdek meer

Uw klimaat- belasting verminderen?

Wij vinden het belangrijk om eerlijk te zijn over waar we staan op de weg naar duurzame mobiliteit.

 

NXT streeft naar minder milieubelastende mobiliteit. Wij zien het als onze taak om de regio hierin zoveel mogelijk op weg te helpen. We begrijpen dat je niet van de ene op de andere dag de overstap kunt maken naar een volledig duurzame brandstof. Wél kunnen we het gebruik van reguliere brandstoffen minder schadelijk maken.

Dit doen wij door middel van NXT CO2 Neutraal. Voor iedere liter die u bij NXT tankt, wordt de CO2-uitstoot zonder meerprijs gecompenseerd; ongeacht type brandstof. Door te kiezen voor NXT is uw autogebruik minder belastend voor het klimaat.

Hoe werkt NXT CO2 Neutraal?

Tanken bij NXT is klimaatneutraal rijden. Hier hoeft u verder niets voor te doen. Wanneer u als particulier bij onze NXT Energy Hubs tankt of gebruikmaakt van de NXT Mobility Card, compenseren wij kosteloos de CO2-uitstoot als gevolg van het verbruik van de door u getankte liters brandstof. Dit doen wij door te investeren in duurzame projecten die zorgen dat ergens anders minder CO2 wordt uitgestoten of dezelfde hoeveelheid CO2 uit de lucht wordt gehaald.

Klaar voor de toekomst met de NXT Mobility Card

Krijg inzicht en uw CO2-uitstoot en de mogelijkheden om uw wagenpark te verduurzamen.

lees verder