≤ Terug naar overzicht

Tankstation van de toekomst NXT opent in Beverwijk

2.4.2021
 

Op bedrijventerrein Kagerweg is het nieuwe tankstation NXT Beverwijk geopend. Het door GP Groot ontwikkelde NXT brandstoffen- en energieconcept is hét tankconcept voor minder milieubelastende mobiliteit. Het heeft tot doel de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen te vergroten. Het nieuwe, futuristisch ogende tankstation is gevestigd aan het Gooiland nabij hal 31 t/m 34 van de Beverwijkse Bazaar en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A9 en N246. Om de opening van het tankstation te vieren, vindt van 2 tot en met 11 april 2021 een spectaculaire kortingsactie plaats.

NXT Beverwijk past bij uitstek op het bedrijventerrein Kagerweg dat grote ambities heeft op het gebied van energiebesparing en -opwekking. Het station heeft een duurzaam karakter. Dit komt onder andere tot uiting in de aangeboden brandstoffen, de landschappelijke samensmelting van het station met de omgeving en het feit dat het station door de toepassing van zonnepanelen in de eigen energiebehoefte voorziet. Het tankstation is door het gebruik van modulaire luifels bovendien schaalbaar. Het kan bij een groeiende vraag naar alternatieve brandstoffen eenvoudig worden uitgebreid. Dat alles maakt het NXT-station het ‘tankstation van de toekomst’.

Duurzame mobiliteit

NXT Beverwijk biedt zowel reguliere als minder milieu- en klimaatbelastende brandstoffen aan. Automobilisten kunnen bij NXT Beverwijk terecht voor Euro 95 (E10), Euro 98 (E5), diesel en de duurzame HVO-dieselvariant Neste MY Renewable Diesel™. Neste MY Renewable Diesel™ is een hernieuwbare dieselbrandstof die uit gebruikte plantaardige oliën en vetten wordt geproduceerd. Het kan in alle dieselvoertuigen worden gebruikt en leidt in vergelijking tot reguliere fossiele diesel direct tot 90% minder CO2 uitstoot. Voor vrachtvervoer zijn (high speed) diesel, Neste MY Renewable Diesel™ en Adblue beschikbaar.
In het ontwerp van het tankstation is rekening gehouden met een toekomstige uitbreiding van duurzame brandstoffen zoals, CNG en waterstof. Later dit jaar wordt het tankstation voorzien van snelladers voor het laden van elektrische voertuigen.

Spectaculaire kortingactie

Om de opening van NXT Beverwijk te vieren, én om de omgeving kennis te laten maken met het merk NXT, ontvangt elke klant van vrijdag 2 tot en met zondag 11 april aanstaande 22 cent korting op elke getankte liter brandstof. De korting geldt ten opzichte van de adviesprijs. Bezoek voor meer informatie en de actievoorwaarden de actiepagina. Na de openingsactie hanteert NXT Beverwijk blijvend scherpe prijzen.

Terug naar overzicht