≤ Terug naar overzicht

Bent u ook aanwezig bij de vakbeurs Solar Solutions International?

5.4.2022
 

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In de razendsnel veranderende sector is het belangrijk toekomstbestendig te blijven. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions International alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Bezoek onze stand J20 en maak kennis met de NXT ChargeBox
De energietransitie is in volle gang. Het aantal elektrische voertuigen neemt fors toe. Daarmee stijgt ook de vraag naar nieuwe (snel)laadpunten. Echter, door de beperkte capaciteit op het stroomnet kan aan die vraag op veel locaties niet worden voldaan. NXT Mobility komt met de oplossing voor dit probleem: de NXT Mobility – ChargeBox.Dit is een unieke innovatie die door de toepassing van accubuffering snelladen tot 320 kW op iedere locatie mogelijk maakt. Zelfs bij beperkte capaciteit op het stroomnet (netcongestie). De ChargeBox kan bovendien worden gebruikt als energieopslag voor lokaal opgewekte elektriciteit. Eigen wind- of zonne-energie wordt in de ChargeBox opgeslagen om er vervolgens elektrische voertuigen ultrasnel mee op te laden. Benieuwd naar de NXT ChargeBox? Bekijk de demo op onze stand J20.

Tickets
Vraag uw gratis ticket hier aan.

Openingstijden:
Dinsdag 12 april: 10:00 – 18:00
Woensdag 13 april: 10:00 – 18:00
Donderdag 14 april: 10:00 – 17:00

Locatie:
Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie
Kunt u niet aanwezig zijn op de beurs, maar wilt u wel meer informatie over de NXT ChargeBox? Neem dan contact met ons op via: info@nxtmobility.nl of (088) 472 04 72

 

Terug naar overzicht