→ NXT Brandstoffen
Voor minder milieubelastende mobiliteit!

→NXT LNG

Liquified Natural Gas, is vloeibaar aardgas. Het volume is bij gelijke energie-inhoud 600 keer kleiner dan dat van gewoon aardgas. De actieradius is 3,5 keer zo groot dan van CNG, dit maakt LNG geschikt voor vrachtwagens die veel kilometers maken. Daarnaast is een LNG motor 50% stiller dan een dieselmotor.

→NXT GTL

Gas To Liquid, is een vloeibare brandstof die op synthetische wijze wordt verkregen uit aardgas. Hiermee ontstaat een schonere brandstof die in bestaande dieselmotoren kan worden gebruikt.

→NXT CNG

Compressed Natural Gas, is aardgas dat op de tanklocatie gecomprimeerd wordt. Het heeft een schonere verbranding en zorgt hierdoor voor een lagere belasting van de luchtkwaliteit en het klimaat in vergelijking met benzine en diesel.

→NXT Hydro

Waterstof kan dienen als brandstof voor een traditionele verbrandingsmotor, of het wordt in een brandstofcel omgezet in elektriciteit. In beide gevallen is het enige restproduct waterdamp.

→NXT EV

Met een snellader kan de accu van een elektrische auto binnen 15-30 minuten tot 80% worden opgeladen.

→NXT E10

Is een mengsel van 90 procent benzine met 10 procent ethanol. E10 vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zonder dat motoren hiervoor aangepast moeten worden.

Meer informatie

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een e-mail. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

info@nxtmobility.nl

Contact

Vennewatersweg 2B
1852 PT Heiloo
Nederland

088-4720300

Blijf op de hoogte

Stuur ons een email met je gegevens om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Stuur Email →