Tankstation van de toekomst NXT opent in Westzaan

Westzaan – Op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan is op donderdag 15 maart het tankstation NXT HoogTij in gebruik genomen. NXT is een nieuw brandstoffen- en energieconcept, dat op initiatief van GP Groot is ontwikkeld. Het is hét tankconcept voor minder milieubelastende mobiliteit en heeft tot doel de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen te vergroten. Een NXT-station heeft een duurzaam karakter. Dit komt tot uiting in de aangeboden brandstoffen, de samensmelting met de directe omgeving van het station en de zelfvoorzienende energiebehoefte door de toepassing van zonnepanelen. Bovendien is het tankstation schaalbaar door modulair te plaatsen luifels. Hierdoor kan het aanbod aan brandstoffen eenvoudig worden uitgebreid indien daar behoefte aan is. Dat maakt het NXT-station het ‘tankstation van de toekomst’. Op 5 april a.s. wordt het nieuwe station met een Rad van Fortuin actie feestelijk geopend. Klanten maken onder meer kans op een gratis tank brandstof.

NXT HoogTij Westzaan is gevestigd aan de Kleine Steng. Particulieren kunnen er terecht voor benzine, diesel en de duurzamere brandstoffen E10 en GTL; transporteurs voor diesel, GTL (beiden high speed) en Adblue. In het ontwerp is rekening gehouden met een toekomstige uitbreiding met duurzame brandstoffen (bio-)LNG, CNG en waterstof. NXT HoogTij is het tweede NXT-tankstation in Nederland. Alkmaar had in juni 2017 de primeur en eind mei wordt NXT Dronten geopend.

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas

Zakelijke rijders kunnen bij NXT HoogTij veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op maar liefst 200 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.

Over GP Groot brandstoffen en oliehandel

GP Groot brandstoffen en oliehandel is actief als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en exploitant van tankstations. De in Heiloo gevestigde onderneming is onderdeel van de GP Groot-groep die naast brandstof en oliehandel actief is op het gebied van inzameling en recycling en infra en engineering. De 100 jaar bestaande onderneming is met name actief in West- en Noord-Nederland. De meer dan 800 medewerkers zetten zich dagelijks in om waar te maken waar GP Groot voor staat: betrouwbare en veelzijdige dienstverlening, met oog en hart voor de omgeving.

Meer Nieuws

Meer informatie

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een e-mail. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

info@nxtmobility.nl

Contact

Vennewatersweg 2B
1852 PT Heiloo
Nederland

088-4720300

Blijf op de hoogte

Stuur ons een email met je gegevens om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Stuur Email →